ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ Courier και πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο.

Για παραγγελίες αξίας 70€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 70€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 5€.

Παραγγελίες οι οποίες έχουν καταχωρηθεί με ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας (πχ. ελλιπές ονοματεπώνυμο- σταθερό αντί για κινητό τηλέφωνο) δε δύναται να προωθηθούν.,

Παραγγελίες που χρίζουν επιβεβαίωσης ( η οποία θα πραγματοποιείται τηλεφωνικώς ) εαν και εφόσον δεν επιβεβαιωθούν δε δύναται να προωθηθούν και σε ενδεχόμενες νέες παραγγελίες θα πρέπει να προπληρωθούν μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται με παραλαβή από το φυσικό κατάστημα θα είναι ενεργές αυστηρά για 1 εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες θα προωθούνται εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και δεν εκκρεμούν τρέχουσες μη παραληφθήσες παραγγελίες.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 4 εργάσιμες ημέρες ( σε ορισμένες περιοχές λόγω lock down ενδέχεται οι μέρες παράδοσης να διαφέρουν αρκετά) 

Απο τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα! 

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. 

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα των ΕΛΤΑ Courier.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας θα έχετε πάντα το δικαίωμα εκ νέου μελλοντικής παραγγελίας  με προπληρωμή μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.
 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

 

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας μέσα από την επιλογή  Εντοπισμός Παραγγελίας

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους με οποιοδήποτε προιόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ή την επιστροφή της αξίας τους (η αντικατάσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με τη τρέχουσα αξία του επιστρεφόμενου προιόντος).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το Choice & Attitude και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

Συγκεκριμένα οι επιστροφές σε Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες και Προϊόντα Περιποίησης γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά. Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Η πρώτη διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση των ΕΛΤΑ Courier (αφορά τη περίπτωση αλλαγής και όχι επιστροφής χρημάτων)  !

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη με την  εταιρεία courier της επιλογής του.

Επιστροφές με απλό ταχυδρομείο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε 3 εύκολα και γρήγορα βήματα!

 

3. Επικοινωνήστε μαζί μας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και το προϊόν αλλαγής. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2741-300132 και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία τηλεφωνικά.  Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης, σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

2. Επικοινωνήστε με τα ΕΛΤΑ Courier

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6073005 για να ενημερώσετε τα ΕΛΤΑ Courier να παραλάβουν το προϊόν από την διεύθυνση που θα τους υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier.

 

3. Αποστείλετε το δέμα σας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στα ΕΛΤΑ Courier. με χρέωση παραλήπτη του Choice & Attitude.

 Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

 

Choice & Attitude

Περιάνδρου 8, Κόρινθος

Τ.Κ. 20 100

ΤΗΛ: 2741-300132

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2741-300132 ή μέσω email στο [email protected].

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με εταιρία COURIER της επιλογής σας και χρέωση δική σας.

Επιστροφές με απλό ταχυδρομείο ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές.

Το CHOICE & ATTITUDE δύναται να αρνηθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων ειδών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, καθώς και την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος, ενώ το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, το προϊόν θα καταστρέφεται.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει το Choice & Attitude μέσω email στο [email protected] για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Οι πιστώσεις χρημάτων που θα πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένες, με την εταιρία CHOICE & ATTITUDE, τράπεζες (ΕΘΝΙΚΉ-EUROBANK-ALPHA BANK- ΠΕΙΡΑΙΩΣ) δεν θα φέρουν έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση πίστωσης σε λογαριασμούς εκτός των παραπάνω συμβεβλημένων τραπεζών τυχόν έξοδα θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εκάστοτε κάτοχο